PRP – Плазмотерапия при косопад или акне

250.00лв. 350.00лв.
PRP – Плазмотерапия при косопад или акне
PRP – Плазмотерапия при косопад или акне
PRP – Плазмотерапия при косопад или акне
250.00лв. 350.00лв.

Офертата е за PRP – Плазмотерапия при косопад или акне.

Прилага се автоложна плазма, богата на тромбоцити и растежни фактори. Има регенериращи и противовъзпалителни свойства! Възстановява функциите на скалпа при алопеция, спира косопада и подсилва растежа на косата! Необходими са от 3 до 5 терапии през 20-30 дни.
При акне – лекува бактериалната инфекция и изчиства дермата! Няма ограничение във възрастта! Прилага си и при мъже! Необходими са 3-5 терапии през 20 дни! Не се прилага при плешивост!
т пациента се взима венозна кръв около 10 мл., отделената плазма е около 4-5 мл. Времетраене на манипулацията – 45 мин.
Плазмотерапията може да се прилага още и за белези, стрии и подмладяване на лице,шия и деколте!
Манипулацията се извършва от Дерматолог с богат опит в Естетичната дерматология.

За процедурата

Плазмотерапия е революционен, алтернативен метод в медицината, който се прилага от 2009 г. Методът се базира на наблюденията за ролята на тромбоцитите в процеса на възстановяване на увредени части от тялото, като от съществено значение са естествените растежни фактори при отделяне на тромбоцитите в увредената част. Инжектирането на повишена концентрация на тромбоцити в увредената част на скалпа или кожа стимулира инициране на естествен оздравителен процес, което представлява и самия метод.Накратко методът предствалява вземане на кръв от пациента, след което тя се обработва по специален начин, със специален апарат, с цел отстраняване на еритроцитите. Получената суспензия, която е силно обогатена основно на тромбоцити и плазма, с минимално съдържание на левкоцити, се инжектира в увредената таргетна зона. Така се отключват естествени процеси на възстановяване в зоната на увредата.

Етикети: