IPL фотоепилация на зона по избор за жени в салон Орхидея в Центъра

5.00 5.00
IPL фотоепилация на зона по избор за жени в салон Орхидея в Центъра
IPL фотоепилация на зона по избор за жени в салон Орхидея в Центъра
IPL фотоепилация на зона по избор за жени в салон Орхидея в Центъра
5.00 5.00

Какво представлява фотоепилацията?
Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходяща е за прилагане във всички части на тялото. Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза и се осъществява с IPL апаратура (Intense Pulse Light) – интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлинна, която от своя страна разрушава космения фоликул. За постигане на отлични резултати се налага прилагането на няколко процедури (в повечето случаи между 3 и 8) веднъж месечно. След завършване на пълният цикъл процедури ние даваме гаранция от 3 до 5 години.
Апаратура 
Салон  „ОРХИДЕЯ“  разполага с апаратура от последно поколение – RECORD-618 CLASSIC , която отговаря на най-високите изисквания на стандартите за медицинска безопасност на САЩ, ЕС и Израел.
Има ли рискове, противопоказания и странични ефекти?
Фотоепилация не се прилага при следните случаи:бременност и кърменемеланом(рак на кожата)при прием на фоточувствителни таблетки (антибиотици,противозачатъчни и различни хормонални таблетки)при деца до 13 год.при излагане на пряка слънчева светлина,солариум
Болезнена ли е процедурата?
Усещането е по-скоро за леко щипване, отколкото за болка. В някои зони, където кожата е по-пигментирана или по-чувствителна, а космите са по-тъмни и с по-дълбоко разположени корени, се усеща леко боцване (например бикини линията и интимни зони). Разбира се усещането за болка е субективно и зависи и от прага за болка на всеки човек.
Честота на процедурите
Всяка следваща процедура се прави в интервал от 15 до 22 дни.
Може ли да се премахне окосмяването завинаги и след колко сеанса?
Според водещите специалисти в тази област ефектът е от 3 до 5 години, а за неговото задържане за по-дълъг период от време се препоръчва след приключване на необходимия брой процедури, да се провежда по една поддържаща процедура годишно.
Какви други естетични корекции могат да се извършват с IPL апаратура?
Салон „ОРХИДЕЯ” предлага съвременен високотехнологичен IPL апарат (RECORD-618 CLASSIC) ,произведен в Израел, позволяващ още няколко важни приложения с изключително бърз естетичен и терапевтичен ефект. Тези процедури са: премахване на тежки форми на акне-вулгарис, акне-конглобата и акне-розацеа, премахване на херпес-симплекс, заличаване на старчески и пигментни петна, премахване на повърхностни кръвоносни съдове, фотоподмладяване – заличаване на ситни бръчици по лицето.
* * *
ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
1 процедура IPL фотоепилация на малка зона по избор за жени;
Зони за избор за жени:
Скули – 1 зона;
Брадичка – 1 зона;
Горна устна – 1 зона;
Врат – 1 зона;
Шия – 1 зона;
Подмишници – 1 зона;
Рамене – 1 зона;
Гърди – 1 зона;
Ареоли – 1 зона;
Корем – 1 зона;
Линия алба – 1 зона;
Гръб – 1 зона;
Кръст – 1 зона;
Седалище – 1 зона;
Интим (триъгълник) – 1 зона; Интим (бикини линия) – 1 зона; Интим (перианална област) – 1 зона; Цял интим (триъгълник, бикини линия и перианална област) – 3 зони, необходимо е да закупите 3 ваучера;
Половин ръка – 1 зона; Цяла ръка (не влиза китка, пръсти, рамо) необходимо е да закупите 2 ваучера;
Половин крак – 1 зона; Цял крак (не влиза ходила) необходимо е да закупите 2 ваучера;
Забележка: 3-5 дни преди процедурата космите трябва да бъдат избръснати.

Етикети: