HIFU-SMAS лифтинг на лице – назолабиални гънки

135.00лв. 350.00лв.
HIFU-SMAS лифтинг на лице – назолабиални гънки
HIFU-SMAS лифтинг на лице – назолабиални гънки
HIFU-SMAS лифтинг на лице – назолабиални гънки
135.00лв. 350.00лв.

Оферата е за:

HIFU-SMAS лифтинг на лице – назолабиални гънки.

За процедурата HIFU – SMAS лифтинг

Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU), който директно доставя топлинна енергия до кожата и подкожната тъкан, която стимулира подновяването на колагена в кожата и по този начин подобрява текстурата и намалява отпускането. HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции. Освен това при тази процедура не е необходимо време за възстановяване. Също така работи еднакво добре при всички цветове на кожата, за разлика от лазери и интензивни импулсни лампи, при които цветът е от значение. Кожата ще бъде вдигната и опъната наведнъж и действието ще продължи до 3 години.
Какво е SMAS?SMAS е абревиатура на слой тъкан, наречена субмускулна апоневрозна система. SMAS е сравнително тънък слой от силна фасциално подкрепяща тъкан, която покрива по-дълбоките тъкани и структурите на лицето и шията. SMAS лифтингът повдига този слой и придава младежки вид на лицето и шията.
Трислойна лифтинг система – HIFU

Първият накрайник е с дълбочина на проникване 4.5 мм в SMAS слой;
Вторият накрайник е с дълбочина на проникване 3 мм в дълбоката дерма;
Третият накрайник е с дълбочина на проникване 1.5 мм в повърхностния слой.

HIFU не се прилага при лица под 18 г.; със сърдечни и съдови заболявания, при наличие на пейсмейкър на сърцето, високо кръвно налягане или инфекциозни кожни болести; бременни жени и кърмачки; страдащи от тромбоза или тромбофлебит; претърпели трансплантация; при наличие на големи метални протези; диабетици; епилептици.

Етикети: