3D вежди косъм по косъм по метода Микроблейдинг

80.99лв. 280.00лв.
3D вежди косъм по косъм по метода Микроблейдинг
3D вежди косъм по косъм по метода Микроблейдинг
3D вежди косъм по косъм по метода Микроблейдинг
80.99лв. 280.00лв.

Офертата е за:

3D вежди косъм по косъм по метода Микроблейдинг
Преди процедурата се прави консултация от специалист, за да се определи желана форма, дебелина и цвят на веждите. Едва след одобрение от страна на клиента, се пристъпва към процедурата.

Важно!

Доплащане за ретуш – 100 лв. с включено обезболяващо и козметика за грижа след микроблейдинга.
Доплащане – 5 лв. за обезболяващо и 5 лв. за козметика за грижа за първата процедура. 

3D Перманентният грим с ръчен метод с изрисуване косъм по косъм

Включва използване на комплект фини игли, потопени в пигмент, който се нанася върху кожата. Този метод е по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен в сравнение с други методи. Иглите нежно проникват в кожата и я оцветяват за дълго време. Традиционните методи (татуиране) използват настъпателни игли, които „забиват“ цвета в кожата. Ръчният метод нежно повдига кожата и поставя цвета под нея, без силна болка.
Преди и по време на процедурата се поставя обезболяващ крем. Тъй като е по-нежен, кожата се възстановява по-бързо. Ръчният метод е изключително подходящ за оформяне и възстановяване на вежди. При този метод се работи на ниво епидермис на кожата. Резултатът – веждите изглеждат естествени, добре оформени и фини. Средна издържливост: 1-2 години в зависимост от кожата на клиента. Предлага се и метод на цяла запълнена вежда. Работи се с оригинални немски и американски пигменти за перманентен грим и микроблейдинг.
Важно преди процедурата! 24 часа преди посещение не приемайте съдоразширяващи лекарства и алкохол. Методът не е подходящ за дами с мазна кожа тъй като резултатът е по-краткотраен. При наличие на стар перманентен грим моля първо да изпратите снимка на viber за да може специалиста да прецени дали е избледнял достатъчно и дали ще може да се покрие при нова процедура.Преди всяка процедура клиента подписва бланка за информирано съгласие. В цената не е включен ретуш! Ретушът е втора процедура по насищане и задържане на цвета и е задължителна! Ретуш се прави до 20-30 дни след първата процедура. В козметичния център ще получите талон за 50% отстъпка за ретуш и други услуги. Който желае може да изиска поставяне на упойка преди процедурата (идва се 40 мин. по-рано) на цена 5 лв. На място се доплаща и специална козметика за грижа и заздравяване след микроблейдинг на цена 6 лв.

Метод Микроблейдинг:

Микроблейдингът е нов японски метод за перманентен грим, който наскоро бе представен за първи път в България. С помощта на специален уред, който прави микроразрези в повърхностния слой на кожата, се имплантира пигмент, оформят се веждите и се сдобивате с изящен поглед за месеци наред.
Иновативната процедура е подходяща за дами, чиито естествени вежди са с неправилна форма, редки или дори липсващи. Работи се с немски и американски пигменти.

Етикети: