Хъркане? Шина против хъркане от Ситидент Клиника Персенк!

400.00лв. 600.00лв.
Хъркане? Шина против хъркане от Ситидент Клиника Персенк!
Хъркане? Шина против хъркане от Ситидент Клиника Персенк!
Хъркане? Шина против хъркане от Ситидент Клиника Персенк!
400.00лв. 600.00лв.

Пакета вкючва:

  1. Вземане на отпечатък от двете челюсти при първото посещение.
  2. Поставяне на апарата при второто посещение.

Хъркането е едно от най-често срещаните причини за проблеми със съня, както на хъркащия човек, така и на спящите в същото помещение. Обикновено то се получава вследствие на стесненото фарингеално пространство, но може да бъде и в следствие на сънната апнея. Сънната апнея е състояние, което може да доведе до сериозни здравословни състояния и се дължи на отпускане на мускулите на горните дихателни пътища. При нея спирането на дишането може да бъде в рамките на около и над 10 секунди. Това състояние по-често се среща при мъжете и е прогресиращо с годините. Ако сънната апнея остане нелекувана, многократно се увеличава рискът от мозъчно-съдови и сърдечно-съдови заболявания.

Най-новата и иновативна технология за справяне с хъркането е апарат Silensor SL, който се състои от две тънки около 1 мм шини подобни на шините за избелване на зъби, които са свързани със специални слабо еластични връзки. Шината осигурява много по-добра проходимост на дихателните пътища, което в над 90 % от случаите води до спиране на хъркането, а при много тежките случаи до значителното намалявана силата му до поносими нива. Повлиява добре и обструктивната сънна апнея поради подобрената проходимост на горните дихателни пътища и улесняване на дишането.

  • Ваучерът  е на стойност 80 лв, на място се заплащат 320 лв.
  • Ваучерът е за: Шина против хъркане;
  • След покупката на ваучера е необходимо предварително запазване на час на посочения телефон във ваучера;
  • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно цялата информация да бъде четима.

Дентална клиника “Ситидент“ – Клиника Персенк

София1612 ул. Персенк 67 Работно време: Понеделник-неделя 08:00 – 20:00 Часове се записват от поделник до петък между 9:30-18:00ч. За повече информация само в работни дни от 9:30-17:00ч. : + 359 882 916 556

citydent14@abv.bg

Етикети: