Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия + фотодинамична лед маска от NSB cosmetics and spa

30.00лв. 85.00лв.
Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия + фотодинамична лед маска от NSB cosmetics and spa
Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия + фотодинамична лед маска от NSB cosmetics and spa
Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия + фотодинамична лед маска от NSB cosmetics and spa
30.00лв. 85.00лв.

Офертата е за:

Хиалуронова, златна, колагенова или сребърна терапия + фотодинамична лед маска.

За процедурата
Хиалуронова терапия – ефективно и мигновенно хидратира и изглажда кожата, стимулира регенеративните процеси и забавя процесите на стареене. Действието и е да задържа влагата в клетките, предотвратявайки изсушаването и състаряването на кожата Хиалуроновата киселина активизира процеса на регенерация, помага за обновяването на клетките на кожата, изглажда бръчките и намалява появата на нови. Ефектът от процедурата е по-стегната, гладка и чиста кожа! Порите стават невидими, пигментните петна се редуцират.
Златна терапия – една от най-ефективните процедури за подмладяване на кожата. Основната активна съставка на терапията е златото, което има незаменимо Anti-age действие и е подходящо за прилагане върху всички типове кожа. стимулира производството на колаген и еластин и намалява бръчките; подпомага регенерацията на клетките и подобрява клетъчния метаболизъм; има противовъзпалителни свойства; изравнява тена на лицето и го предпазва от появата на пигментни петна.
Колагенова терапия – третира фините линии и бръчки и придава плътност и здравина на кожата. Тя има силно изразен изглаждащ ефект за намаляване дълбочината на бръчките и постигане на сияен тен. Терапията е с моментален видим ефект. Използваният хидратиращ растителен екстракт гарантира дълготрайна хидратация и комфорт.Придава еластичност на кожата.
Сребърна терапия – използва се най-често при проблемна, суха и зряла кожа. Има антибактериално дествие, лекува акне и различни видове кожни проблеми, хидратира и тонизира кожата.
Фотодинамична лед маска – предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. PDT предлага един напълно естествен, неаблативен метод за подмладяване на кожата чрез засилване на естественото обновяване и регенерация на клетките.Светлината, която се излъчва се светодиодите взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин. Благодарение на това действие на PDT увреждания по кожата, които са причинени от слънцето, околната среда, естественото стареене и други външни фактори могат да бъдат безопасно и безболезнено отстранени. Различни изследвания по света показват, че PDT стимулира кръвообращението и лимфата, намалява възпалението и подобрява клетъчния метаболизъм и синтеза на протеини (колаген).
Действие на светлината

Червената светлина: Засилва петкратно производството на колаген в дермата, задейства регенериращите механизми на кожата и стимулира производството на фибробласти в организма.Фибробластите – това са основни клетки на съединителната тъкан, които произвеждащ компоненти на междуклетъчното вещество – строителен материал за колаген и еластин.Лечение – редуциране процесите на стареене – намалява бръчките и възвръща елстичността на кожата; лечение на пигментация; лечение на капиляри, лечение на разширени пори; лечение на акне; възстановяване на увредена кожа.
Синята светлина: Има силно успокояващо, отводняващо и детоксикиращо действие. Оптимизира дейността на лимфата и кръвоносната системаЛечение – лечение на възспаления; лечение на акне.
Зелената светлина: Балансира пигментацията; релаксира и подхранва кожата.
Лилава светлина: Тя е съставена от синята и червената светлина. Подобрява микроциркулацията и тъканта се насища с кислород, в резултат на това се повишава производството на колаген и еластин. Реконструира структурата на колагеновата тъканЛечение – заличаване на бръчките; подобряване еластичността на кожата; изсветляване на тена; възстановяване на увредена тъкан.
Жълтата светлина: Има антибактериален ефект; подобрява действието на имунната и нервната система; подобрява цялостното състояние на кожата.Лечение – възобновяване и балансиране на чувствителната кожа.
Оранжева светлина: Увеличава клетъчната енергия и ускорява метаболизма.
Лазерна светлина: Прониква дълбоко в дермата; ускорява обмяната на веществата в тъканта; заличава финните линии и повишава еластичността на кожата.

Етикети: