Фоликулометрия в АГ Болница „София“

40.00лв. 50.00лв.
Фоликулометрия  в АГ Болница „София“
Фоликулометрия  в АГ Болница „София“
Фоликулометрия в АГ Болница „София“
40.00лв. 50.00лв.

Cпeциaлизиpaнa бoлницa зa aĸтивнo лeчeниe пo aĸyшepcтвo, гинeĸoлoгия и peпpoдyĸтивнa мeдицинa „Coфия" e cъздaдeнa, зa дa пpeдлoжи нaй-виcoĸo нивo нa пpoфecиoнaлизъм  пpи диaгнocтиĸa и лeчeниe нa гинекологични заболявания. 

Фоликулометрия – преглед с ехограф, който се прави в първите чисти дни след менструацията. Целта е да се види дали има доминантен фоликул, както и да се проследи неговото нарастване. 

Фоликулометрията е едно от първоначалните изследвания, които се правят при липса на бременност, като е необходимо да се направят няколко изследвания, за да се проследи нарастването на фоликула.

Прегледът задължително се състои във вагинална ехография. Гинекологът-ехографист преценява дали в яйчниците се забелязват фоликули, които са отчетливо по-различни (по-едри) от останалите и снема размерите им (диаметри, обем). Освен това, необходимо е да се направи ехографска преценка (включително измерване) на маточната лигавица. Нейната структура и дебелина са твърде чувствителен показател за сложните процеси, протичащи в женската репродуктивна система като цяло. 

  • Ваучерът е на стойност: 8 лв, на място се заплащат: 32 лв. 
  • ВАучерът включва: Фоликулометрия;
  • Необходимо е предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони;

СБАЛАГРМ „София“

гр. София, Студентски град, ул. Баку 5 Телефони: 02 439 19 29, 02 439 19 39, 02 439 19 49, 0700 185 86 Работно време: 08:00 – 17:00

info@ivf.bg

Етикети: