Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.

4990.00лв. 7500.00лв.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.
4990.00лв. 7500.00лв.

ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс.  проблемът с размера на гърдите може да бъде отстранен за часове. Жените захвърлят завинаги сутиените с подплънки и се радват на чисто нов бюст, скулптуриран с помощта на силиконови импланти в желаната форма и размер.  МБАЛ Скин Системс  Ви прави това невероятно предложение, за да се чувствате неустоими, красиви и желани!

NAGOR е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година те доставят хиляди импланти, с което променят живота на много хора по целия свят.

  Условия:

 • Операцията се извършва в модерната и луксозна болница за пластична и естетична хирургия Скин Системс, и ще е с времетраене около 2 часа, болничния престой 1 ден, а възстановителния период е индивидуален, като обикновено отнема около седмица.
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия: 

 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян
 • Марка импланти:  "NAGOR"  – NAGOR е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година те доставят хиляди импланти, с което променят живота на много хора по целия свят. Гръдните импланти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране.  Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III – най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС). Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите.
 • В цената са включени консултация, операция, упойка, импланти и всички консумативи, необходими за извършването на операцията. В цената е включен и престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период.
 • Цената е валидна само за уголемяването на бюст със силиконови импланти, без допълнителни операции като реконструкция и други на млечната жлеза. Те могат да бъдат включени само срещу допълнително заплащане в болницата.
 • В цената НЕ са включени: Предоперативни изследвания /ПКК и Кръвта група/, Преглед при кардиолог, Преглед при анестезиолог,  Специалния сутиен, необходим след операция за корекция на бюст, Транспортът до/от болницата.
 • По време на предварителната консултация, заедно с пациента ще бъдат определени видът и размерът на имплантите и начинът на поставянето им (под- или надмускулно). След провеждането на консултация, лекарят има право да откаже процедурата по своя преценка.

Повече информация за импланти NAGOR:

Гръдни импланти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране.  Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III – най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС).

Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите.

Допълнителна информация за продуктите на NAGOR и гаранция GCA Comfort можете да намерите на Nagor.bg

Повече информация за отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс!

В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на МБАЛ Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

Още предложения с отстъпки за пластична хирургия МБАЛ Скин Системс
Ваучерът включва безплатен преглед. Ако след прегледа се окаже, че операцията не може да бъде извършена, заплатените суми се възстановяват в оказаните срокове.

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти.

 

 • Ваучерът е на стойност: 390 лв, на място се доплащат 4600 лв за увеличване на бюст с кръгли импланти.
 • Ваучерът е на стойност: 390 лв, на място се доплащат 5000 лв за увеличване на бюст с анатомични импланти.
 • След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.
 • Ваучерът включва:
  – Увеличаване на бюст с кръгли или анатомични силиконови импланти "NAGOR" /според изборът и заплащането/
  – Консултация
  – Операция
  – Упойка
  – Импланти и всички консумативи, необходими за извършването на операцията 
  – Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период
 • Цената е валидна само за уголемяването на бюст със силиконови импланти, без допълнителни операции като реконструкция и други на млечната жлеза. Те могат да бъдат включени само срещу допълнително заплащане в болницата.
 • Ваучерът остава валиден и дава право на преференциани цени от всички марки импланти с които работи болницата, ако се окаже че NAGOR не са подходящи в конкретния случай.
 • В цената не са включени:
  – ПКК
  – Кръвна група
  – Консултация с кардиолог
  – Консултация с анестезиолог
  – Специалния сутиен
  , необходим след операция за корекция на бюст
  – Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове. 
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе  консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

 

Скин Системс МБАЛ

Адрес: Медико-козметичен център София, бул. Джеймс Баучер 95-97 Адрес: Болница с. Доганово, община Елин Пелин, ул. Първа 32 Адрес: Медицински център град Елин Пелин, ул. Витоша 4 За повече информация: Тел. + 359 882 916 556

skinsystems@mail.bg

Етикети: