Терапия Gold Therapy – Императорско злато

35.00лв. 75.00лв.
Терапия Gold Therapy – Императорско злато
Терапия Gold Therapy – Императорско злато
Терапия Gold Therapy – Императорско злато
35.00лв. 75.00лв.

Всяка жена иска да блести, да сияе и да бъде обсипана със злато! Бъдете Китайска императрица с помощта на ценния метал!Представяме ви ексклузивно Gold Therapy – Императорско злато – терапия, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати… един наистина оригинален ритуал на красотата.Терапия Gold Therapy съчетава лукса и блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Терапията повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в него.

Подмладява, релаксира и освежава кожата;
Стимулира производството на колаген;
Стимулира дейността на клетката; Подпомага възпалителни процеси, премахва белези от акне.
Е мощна ПРОГРАМА против стареенето;
Разгражда бръчките;
Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.

Вкарват се златни микровлакна в най-долния слой на кожата на лицето. След такава процедура то придобива очарователен златен блясък.
Етапи на процедурата:

Хигиенно почистване на лицето от грим и замърсяване;
Лек пилинг с азиленови кисилини – премахва мъртвите клетки от горния слой повърхностен слой на кожата и подпомага проникването на активните продукти от терапията;
Серум със златни нано частици – първа активна фаза на терапията. За проникване на серума в дълбочина в кожата се използва неизвазивна мезотерапия. Има силно хидратиращо, подхранващо и регенериращо действие. Стяга и изглажда бръчките, оформя и повдига лицевия контур.
Масаж със златен гел Oligo Elixir.
Маска за лице със злато- втора активна фаза на терапията. Стимулира кръвообращението ирегенерацията на клетките, избистря тена и засилва защитните свойства на кожата.
Завършващи продукти с наночастици.

Работи се с продукти на Gigi. Времетраене на терапията 45-60 минути.

Етикети: