Скенер на зона по избор за 115 лв в NEO CLINIC!

115.00лв. 150.00лв.
Скенер на зона по избор за 115 лв в NEO CLINIC!
Скенер на зона по избор за 115 лв в NEO CLINIC!
Скенер на зона по избор за 115 лв в NEO CLINIC!
115.00лв. 150.00лв.

 Компютърната томография (КТ, скенер) е образно изследване, което е много широко разпространено за диагностика на много заболявания. Тъй като е свързано с лъчево натоварване, е нужно да бъде назначено от лекар, който да потвърди или отхвърли дадено заболяване.

Как работи компютърната томография?

   Нативната (без контраст) компютърна томография дава подробна информация относно повечето тъкани и органи. Скенерът работи чрез рентгеново лъчение, т.е. наподобява работата на рентгеновите апарат. Различават се по това, че рентгенографията дава образи върху плака, които се наслагват, а скенерът дава пространствени образи. Когато пациента се вкара в томографа, започват да преминават рентгенови лъчи през тялото му като в зависимост от тъканите някои лъчи се поглъщат, а други преминават непроменени. Преминалите през тъканите лъчи се улавят от детектори и тази информация достига до компютър, който обработва данните. В резултат на това се получават образите от скенер, които са в черно, бяло и сиво (в зависимост от плътността на тъканта и от веществата, от които е изградена).

Кои заболявания могат да бъдат диагностицирани с КТ? 

Скенер може да се прави на всяка една част от тялото. Чрез КТ се виждат структурни промени в органите, деформации, обем заемащи процеси като тумори и кисти, натрупване на абнормна течност в кухини и т.н.
 

NEO CLINIC е нов и модерен медицински център, който обединява  добри специлисти и пълен набор от здравни услуги с признато качество, които отговарят на всички съвременни медицински стандарти. Медицинският център е оборудван с нова и модерна апаратура, която осигурява надеждност и бързина в диагностиката.

За екипа на NEO CLINIC е важно пациентът да получи пълната информация за своето заболяване и възможностите за лечение навреме, в комфортна и щадяща обстановка, от най-квалифицираните специалисти.

  • Ваучерът струва 25 лв, на място се доплащат останалите 90 лв.;
  • Ваучерът е за: Скенер на зона по избор;
  • Скенера е изследване, което е необходимо да бъде препоръчано от лекар;
  • След закупуването на ваучер се обадете  за запазване на час на посочените телефони;
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • В цената не е включено контрастно вещество. Ако е необходимо се заплаща допълнително на място по ценоразпис;

NEO CLINIC

гр. София бул. Петко Тодоров 20 02/9040106 *7877; 0 700 10 744;

reception@neoclinic.bg

Етикети: