Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг с Plasmage

299.90лв. 450.00лв.
Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг с Plasmage
Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг с Plasmage
Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг с Plasmage
299.90лв. 450.00лв.

Plasmage е новата концепция за постигане на съвършенство! Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг! Бъдещето е тук и сега!

Процедурата обхваща цяло лице: чело, пачи крак, скули, бузи и брадичка.
Лицето се лифтира, скулите се оформят и повдигат, увисналите бузи се стягат и повдигат, брадичката се оформя.
Процедурата е без странични ефекти, без зачервяване и дискомфорт, без болка, без предварителна подготовка и без възстановителен период.
Ресърфейсингът, както и всички процедури с лазерният апарат PLASMAGE са с доказана ефективност и са хит в Западна Европа! Трайността на процедурата с средно 3 години, препоръчва се поддържаща процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите. Незабавен видим резултат след само една процедура, съчетан с комфорт за клиента!

Процедурата е за:

Ресърфейсинг – неоперативен фейслифтинг с Plasmage.

Процедурата продължава около 30-40 мин. Не се използва анестезия, защото няма никаква болка! След процедурата, пациентите си използват обичайните кремове за лице! Лицето няма зачервявания, не се нуждае от грижи! Процедурата може да се повтори след три месеца, след което може да се повтаря на всеки шест месеца.

За процедурата

Апаратът е базиран на плазма-технология. Първата патентована фракционирана плазма, производство на италианската компания BRERA  – пионер в създаването на апаратура за естетична медицина с над 30 годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и естетичната медицина. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно.Плазмата е йонизиран газ, съставен от йони и електрони, който е общо електронеутрален. Генерираният плазмен заряд въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. Получава се сублимация (директно преминаване на веществото от твърдо, директно в газообразно състояние) на повърхностния слой на кожата. Има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани.
Plasmage работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните, както и работа с различни програми и протоколи:

Блефаропластика
Фини бръчки около очите
Баркод и състаряване около устата
Белези от акне
Брадавици
Лентиго
Белези, келоиди
Стрии
Бръчки
Фиброми
Ксантелазми
Невуси
Tелеангиектазии
Ангиома

Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача – неоперативна блефаропластика или още наричана блефароплазма. 
Процедурата е подходяща както за мъже, така  и за жени. Предимствата са, че методът е сигурен, точен, неинвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без нужда от анестезия, без кървене и без синини. Изглаждат се и бръчките тип „пачи крак“ и „баркод“.

Етикети: