Почистване на зъбен камък за 70 лв. от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда!

70.00лв. 130.00лв.
Почистване на зъбен камък за 70 лв. от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда!
Почистване на зъбен камък за 70 лв. от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда!
Почистване на зъбен камък за 70 лв. от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда!
70.00лв. 130.00лв.

Зъбният камък представлява втвърдена (минерализирана) плака. Тя включва бактерии, хранителни остатъци и мъртви клетки, които в контакт с венците причиняват заболявания като пародонтит (пародонтоза) и гингивит. Видимата проява (симптомите) на тези заболявания са кървене, подуване и зачервяване на венците, често придружени от лош дъх.
Честотата на почистване на зъбния камък варира в зависимост от скоростта на натрупване. Тя е строго индивидуална и върху нея влияят множество фактори (състав на слюнката, храните, напитките, хигиенни навици и др.), но обикновено е достатъчно почистването да се извършва два пъти годишно. 

Не отлагайте грижата за Вашите зъби, за да се радвате на здрава усмивка години наред.

Необходимо е предварително записване!

Д-р Ненова 

Телефон за записване: 02/4034932

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е най-голямото лечебно заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Откриването на Болница Токуда през 2006 г. представлява най-мащабната инвестиция в здравеопазването, каквато в България не е правена в продължение на повече от 30 години. През 2006 г. болницата печели наградата "Инвестиция на годината", а през същата година й е присъдено и престижното отличие "Сграда на годината". 

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е акредитирана по международния стандарт за качество и сигурност в здравеопазването – JCI (Joint Commission International). От юли 2013 г. болницата е призната за Научна организация от Министерство на образованието и науката с възможности за провеждане на докторски програми и процедури за заемане на академични длъжности. Носител на множество национални и международни отличия.

От 2016 г. е част от най-голямата група лечебни заведения в страната – Аджибадем Сити Клиник, която включва 4 болници, 4 медицински центъра, над 2500 медицински специалисти, 700 от които лекари и 750 легла. Аджибадем Сити Клиник е част от здравната верига на Аджибадем – една от най-големите медицински структури в Турция. Глобално веригата е част от базираното в Малайзия публично дружество IHH Healthcare Berhad.

  • Ваучерът струва 14 лв, на място се доплащат останалите 56 лв.

Ваучерът е за: Почистване на зъбен камък;

  • След като закупите ваучерът е необходимо да се запишете за преглед на тел.: 02/403 4932;
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място.
  • Часовете се записват при:

    Д-р Ненова 
    Телефон за записване: 02/4034932

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда Стоматология

София кв. Лозенец бул. Н. Вапцаров 51Б (с кола се влиза от ул. Ат. Дуков) За повече информация д-р Костов тел: 0884 933 608 За запазване на час 02/4034306

Етикети: