Подарък за приятел! Подложка за мишка с Ваша снимка и надпис от Офис 2

7.99 14.00
Подарък за приятел! Подложка за мишка с Ваша снимка и надпис от Офис 2
Подарък за приятел! Подложка за мишка с Ваша снимка и надпис от Офис 2
Подарък за приятел! Подложка за мишка с Ваша снимка и надпис от Офис 2
7.99 14.00

Офис2 БГ ЕООД е иновативна компания с богат опит в професионалния печат. Изпълняват множество поръчки за министерства и големи корпоративни клиенти. Изключително специализирани в дигиталния печат, където предлагат атрактивни цени за ниски, средни до големи тиражи. Разполагат с дигитални преси от ново поколение.
Също така Офис2 БГ ЕООД имат два магазина за канцеларски материали и ученически принадлежности в София, където може да намерите огромно разнообразие от канцеларски стоки.  И в двата магазина се предлагат офис и бизнес услуги – печат на рекламни материали, визитки, папки, брошури, флаери, бланки, кочани с фактури и други формуляри, печат върху тениски, реклама от PVC, печат върху винил, изработка на табели, изработка на клишета, печати, изработка на менюта, плакати и др.
* * *
Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Подложка за мишка със снимка на клиента и надпис;
Подложката е изработена от каучук с текстилно покритие, за ярки и красиви цветове. Дебелината е 0,3 мм. Стабилна, удобна и практична за работа;
Размера на подложката е 230х190 мм, може да съдържа изображение до тези размери;
Клиентът следва да изпрати на e-mail: reklama@office2.bg снимка с приблизителни размери 230х190 мм с препоръчителна резолюция 300 DPI. Точното оразмеряване ще довършат служителите от ОФИС 2
Офис 2 не изработва колажи, ако клиентът желае следва да изпрати готов колаж;
Допустимо е и вмъкването на кратък текст – надпис пожелание. Моля обърнете внимание, че твърде дребни надписи не са подходящи.

ДОПЛАЩАНИЯ:
Ваучерът не включва доставка. Доставки се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ за сметка на клиента;
За доставка с куриер, моля в поръчката да посочите адрес (или офис на куриер), име и телефон на получателя;
Готовата поръчка може да се вземе и от Офис 2: гр. София, бул. Евлоги Георгиев № 73.