Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg

22.90 35.50
Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg
Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg
Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg
22.90 35.50

Комфортна, приятна топлина и прекрасен аромат. Играчка нагряваще се в микровълновата печкаПродуктът има лавандулов пълнеж и възможност за вадене на пълнежа, за по-лесна поддръжка.Отговарят на нуждите на малки и големи за гушкане. Помага за колики при бебета.
Страхотна плюшена играчка на немската фирма Greenlife Value, която се затопля в микровълновата и излъчва час и половина топлина. Играчката излъчва и приятно ухание когато е загрята.Също може да се за използва студена: Опакована в найлонов плик, поставена в хладилника или фризера за известно време и след това извадена, за да се използва, като студен компрес.
Инструкции за употребаОтстранете всички етикети и се убедете, че повърхността е чиста и суха преди употреба. Прочетете упътването докрай, за да определите правилното време за нагряване. Когато продуктът се нагрява за първи път, може да забележите малко влага на повърхността, това е съвсем нормално и ще изчезне след няколко нагрявания.Инструкции за поддръжкаПродуктът съдържа обработено просо и сушена лавандула. Почиствайте повърхността с влажна гъба и подсушете преди употреба. В случай на прекалено загряване, оставете продукта докато изстине напълно и не го докосвайте. Можете да изхвърлите продукта в домашния боклук ако е изхабен или увреден. Съхранявайте на хладно и сухо място. Използвайте продукта само под надзора на възрастен. Убедете се, че микровълновата е чиста, и че чинията може да се върти свободно. Запазете инструкциите за бъдеща употреба.Продуктът отговаря на Британски стандарт BS 8433:2004. ВНИМАНИЕ този продукт може да причини изгаряния. Избягвайте продължителен директен контакт с кожата. Внимавайте, когато вадите продуктът от микровълновата. Не поглъщайте съдържанието. Не прегрявайте. Само за употреба в микровълнова. Нагорещени продукти не бива да бъдат давани на деца под 3 години поради риск от изгарянияНагряване: 600-800W – 2 минути, 850-1000W – 90 секундиДозагрявайте само ако продуктът е със стайна температура.
*****
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Плюшена нагряваща се Пчеличка от Warmies от Toys.bg
Пълнеж с истинска френска лавандула;
Охладете във фризер за охлаждане;
Безопасно за всички възрасти;

ДОПЛАЩАНИЯ:
Доставка със Спиди: 5.99 лв. за сметка на клиента;