Перфектно тяло чрез класическа липосукция на една симетрична зона + БЕЗПЛАТНА консултация от МБАЛ Скин Системс

1500.00лв. 3000.00лв.
Перфектно тяло чрез класическа липосукция на една симетрична зона + БЕЗПЛАТНА консултация от МБАЛ Скин Системс
Перфектно тяло чрез класическа липосукция на една симетрична зона + БЕЗПЛАТНА консултация от МБАЛ Скин Системс
Перфектно тяло чрез класическа липосукция на една симетрична зона + БЕЗПЛАТНА консултация от МБАЛ Скин Системс
1500.00лв. 3000.00лв.

ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

Ваучерът включва: Класическа липосукция на една симетрична зона от МБАЛ Скин Системс. Включва операция, еднодневен престой, медикаменти, консултация след операцията, сваляне на конци.

В стойността на ваучера не са включени предоперативните изследвания.

Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия: 

 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян

Класическата липосукция е най-лесният и бърз метод за окончателно премахване на нежеланите мастни натрупвания в определени области на тялото, както и за склуптуриране на цялостния силует.
Важно е да се знае, че съвременната процедура не е онзи драстичен и болезнен метод от миналото, за който се говори със страх и неприязън. Както не спира желанието на хората да изглеждат добре така и не спира усъвършенстването на този метод.
Апаратите са много по-съвременни, канюлите много по-малки, резултатите постоянни и много по-добри.
Има различни методи за извършване на липосукция, но в общи линии принципът е един, а именно извличане на мастни клетки от проблемните области на тялото (лице, корем, паласки, горни и долни крайници и др.)

Премахнатите мазнини изчезват завинаги и при един умерен хранителен и двигателен режим тялото не възвръща предишния си вид и форми.
Непосредствено след операцията се носи специално ластично бельо около 1 месец и половина с цел да няма увисване на кожата.
Подходящо е да се правят масажи за получаване на по-бърз и по-добър ефект. Престоят в болница е най-често само 1 ден.

Липосукцията не е метод за отслабване, а за оформяне на тялото. Тя не е подходяща за много пълни пациенти. В такива случаи се съчетава със спорт и диетичен режим и се прави няколкократно през определен от лекаря период. При средно пълни и дори слаби хора обаче често има мастни натрупвания в определени области, които не изчезват по никакъв друг начин или много трудно, при, което останалата част от тялото отслабва твърде много и не изглежда добре.

Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент който влезе за корекция

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

Ваучерът е на стойност: 200 лв, на място се доплащат 1300 лв за класическа липосукция на една симетрична област;
Ваучерът включва и безплатна консултация; ​След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.

 • Ваучерът не покрива предоперативните прегледи и изследвания.
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове. 
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе  консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

 

Скин Системс МБАЛ

Адрес: Медико-козметичен център София, бул. Джеймс Баучер 95-97 Адрес: Болница с. Доганово, община Елин Пелин, ул. Първа 32 Адрес: Медицински център град Елин Пелин, ул. Витоша 4 За повече информация: Тел. + 359 882 916 556

skinsystems@mail.bg

Етикети: