Онлайн курс за начинаещи за работа с Microsoft Excel с 6-месечен достъп от Urocite.bg

11.90 100.00
Онлайн курс за начинаещи за работа с Microsoft Excel с 6-месечен достъп от Urocite.bg
Онлайн курс за начинаещи за работа с Microsoft Excel с 6-месечен достъп от Urocite.bg
Онлайн курс за начинаещи за работа с Microsoft Excel с 6-месечен достъп от Urocite.bg
11.90 100.00

Microsoft Excel е неразделна част от административната работа на всеки офис. С този курс ще преминете не само първоначално запознаване с програмата и усвояване на базовите умения по изграждане и попълване на електронни таблици, но също така и ще се запознаете с далеч по-сложни техники, като прилагане на математически формули към огромен обем от информация, автоматично генериране на статистически диаграми и други.
            Курсът се състои изцяло от видеолекции и работни файлове на изпълнените примери от Вашите преподаватели. Курсът е с изключителна практическа насоченост и включва нагледното изпълнение от преподавателните на определени програмни действия и реализирането на практически проекти, които сте подканени да преповторите сами. За да придобиете представа как работи обучителната система, може да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса (за целта посетете Urocite.bg).
            В рамките на избрания от Вас курс – Microsoft Excel, получавате:
            – Самостоятелен профил в иновативна онлайн платформа на Urocite.bg, подходяща за използване и чрез мобилно устройство, с  24 часа достъп всеки ден без изключение – неограничен, безусловен и пълен достъп до всички уроци и материали, съдържащи се в курса.
            – 11 видеолекции, тематично подредени за поетапно усвояване на работата с програмата и плавно преминаване към посложните теми; 
            – Представяне на материалите по професионален начин, подходящ и за начинаещи;             – Множество реално изпълнени с MS Excel проекти, онагледени стъпка по стъпка и предоставени Ви за разглеждане и свободно използване;
            – Всички работни файлове, изпълнени във Вашия курс, които можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията..
            – Мобилно приложение за Android, което можете да изтеглите от профила си в платформата след регистрацията.
            – Проверка на наученото чрез тест и статистически анализи за самооценка.
            За да получите представа как работи курсът, можете да си направите предварителен демо профил, с който да разгледате първия урок от курса на Urocite.bg.
 Забележка: При издаване на ваучер ще ви бъде създаден нов профил. В него ще следва да влезете с ново потребителско име и парола, които ще ви изпратят в срок до два работни дни.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
           

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Онлайн курс за начинаещи за работа с Microsoft Excel;
Офертата включва 6-месечен достъп до обучителната система и цялото съдържание на конкретния курс – без системи на поетапни допускания до съдържанието и без необходимост от допълнителни материали и програмни ресурси
По-долу може да видите допълнителна информация за курса.

ДОПЛАЩАНИЯ:
При желание за получаване на сертификат за преминат дистанционен курс, потребителят попълва финалния тест в системата и изпраща данните си, като сертификатът се заплаща отделно – 25лв.