Обем и контур на устни с качествен дермален филър ReMedium – 0.55 ml

150.00лв. 250.00лв.
Обем и контур на устни с качествен дермален филър ReMedium – 0.55 ml
Обем и контур на устни с качествен дермален филър ReMedium – 0.55 ml
Обем и контур на устни с качествен дермален филър ReMedium – 0.55 ml
150.00лв. 250.00лв.

Офертата е за:

Обем и контур на устни с качествен дермален филър ReMedium с Лидокаин –  0.55 ml – изключително  пластичен и нежен филър, с много добра трайност и поносимост.
ReMedium e хиалуронов филър с многократно пречистен стабилизатор BDDE, което гарантира безопасност и комфорт на пациента по време на и периода след процедурата по поставяне. ReMedium е един от най-дълготрайните филъри на световният пазар. Апликиран на устни, дава отличен резултат: обем, красота, естевеност, блясък, еластичност. Филърът е от ново поколение филъри, с добавен Лидокаин, който го прави безболезнен  и желан! Не се усеща болка, превърна се в най-търсеният филър! 

Манипулациите се извършват от Дерматолог, с опит в Естетичната дерматология! 
За процедурата
Дермалните временни попълващи средства вече са добили широка популярност под наименованието „филъри“ или „дермални импланти“. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина (естествена съставна част на кожата) и имат временен ефект, т.е. резорбират се за 6-12 месеца след поставянето им. Най-често третираните кожни зони са: устни, назо-лабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалнитеимпланти се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, т.е за оформяне на скули,  брадичка и лицев овал.
Какви са предимствата на процедурата?

Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване.
Незабавно настъпване на очаквания резултат – в момента, в който станете от стола на дерматолога, вече ще бъдете с променено според Вашите очаквания лице – с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки.
Изключително кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден.
Продължителност на постигнатия ефект – продължителността на ефекта след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както и от мимическата активност на лицевите мускули. Тя варира от 4-6 месеца до повече от година.
Естествена и безопасна процедура с малък риск от нежелани реакции.

Съществуват ли противопоказания за поставяне на дермален филър?

Едно от абсолютните противопоказания за осъществяване на процедурата е известна повишена чувствителност към хилуроновата киселина. Сред относителните противопоказания за поставяне на филър е локалната инфекция – бактериална или вирусна. В случай, че имате нараняване на кожната повърхност е добре да се проведе лечение и пълно възстановяване на кожата преди пристъпване към процедурата.

Етикети: