Лятна мини почивка в Кавала! 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oceanis 3*, транспорт и трансфер до плажовете Амолофи, Неа Ираклица и Каламица

379.50 379.50
Лятна мини почивка в Кавала! 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oceanis 3*, транспорт и трансфер до плажовете Амолофи, Неа Ираклица и Каламица
Лятна мини почивка в Кавала! 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oceanis 3*, транспорт и трансфер до плажовете Амолофи, Неа Ираклица и Каламица
Лятна мини почивка в Кавала! 4 нощувки със закуски и вечери в Hotel Oceanis 3*, транспорт и трансфер до плажовете Амолофи, Неа Ираклица и Каламица
379.50 379.50

Програма на пътуването
1-ви ден
Отпътуване от София в 07:00 ч. Пристигане на плажа Амолофи бийчизвестен с красивата си дълга и широка пясъчна ивица с плитка и много чиста вода. Пясъчният бряг е носител на син флаг заради чистотата си, красотата и опазването на околната среда в региона. Свободно време за плаж. На плажа са разположени душове, чадъри и шезлонги, които можете да се ползват срещу консумация на кафе, фрапе и др.
Около 17:00 ч. отпътуване за град Кавала. Настаняване в хотел. Той е вторият по големина град в Северна Гърция и е столица на префектурата Кавала. Намира се на залива Кавала, срещу остров Тасос. През времето града се е разраствал и в момента е най-голямото пристанище в областта Западна Македония, Гърция.Туристическа програма в Кавала: църквата „Панагия“; Имарета; паметника и къщата на Мохамед Али; Акведукта Камарес – символа на града; пристанището. Свободно време за посещение на крепостта или разходка из Стария град „Панагия“ по тесните калдъръмени улички с гледка към морето и с къщите с типична османска архитектура от ХIX век.
Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
2-ри ден
Закуска. Отпътуване за плажа в Неа Ираклица – курортното градче, гледа към ненаселеното островче Фидониси или свободно време в Кавала. Плажната ивица на Неа Ираклица е дълга и широка с фин, златист пясък и кристално чиста вода. Свободно време за плаж. На плажа са разположени душове, чадъри и шезлонги, които можете да се ползват срещу консумация на кафе, фрапе и други. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
3-ти ден
Закуска. Възможност за плаж на Керамоти или посещение на остров Тасос – Зеленият рай на Гърция /срещу заплащане/. Отпътуване за Керамоти и оттам с ферибот за остров Тасос. Той е покрит от обагрени със зелени нюанси борови и маслинови гори, обгърнат е от яркосини необятни води и е изпълнен с древна, многовековна история.Наблюдаван отдалеч, островът наподобява висока, потънала в морето планина.Разглеждане на Лименас – столица и главно пристанище на Тасос, който пази добре своя бит и традиция. Лименас е оживен туристически център – малки улички, красиви магазинчета с изящни стоки, рибни таверни, живописни места за разходка и развлечения. Свободно време за разходки, плаж и връщане в Кавала. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Отпътуване за плаж Каламицаили плаж Батис (входна такса 1,50 евро) – наградени със Син флаг. Плажните ивици са със златист, фин пясък и чиста вода. Плаж Батис има входна такса от 1,50 евро и има басейн, детски площадски, ресторанти и др. Свободно време.  Връщане в Кавала. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
5-ти ден
Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за плаж на Неа Ираклица. След обяд отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
*****
Допълнителни посещения и входни такси:
Посещение и плаж наостров Тасос – 20 евро /при мин. 20 записани туристи/;
Трансфер и плаж на Керамоти – 10 евро;
Входна такса за плаж Батис – 1,50 евро.
*****
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ
За лица над 18 години – лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.За лица под 14 години – валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.
***** 
„ГЛОБУЛ ТУРС“ ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на туроператора“ по чл. 97, ал.1 от Закона за туризма“ от ЗД “ЕВРОИНС” с полица № 03700100002429 и лимит на отговорност 50 000 лв., както и валидност до 31.12.2020г.
*** 
ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от този сайт. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Срещу един ваучер на човек предплащате 80 лв., при двойно настаняване, за:
4 нощувки с 4 закуски и 4 вечери в хотел Oceanis 3*;
Транспорт с лицензиран автобус;
Ползване на фитнес;
Водач от туроператора;
Посещение на плажовете Амолофи, Неа Ираклица и Каламица/Батис;
Останалата част от сумата по пакета доплащате към туроператора при подписване на договора или в срок по уговорка.

ДОПЛАЩАНИЯ:
Такса престой в Гърция – 1,50 евро на нощувка на стая;
Медицинска застраховка с покритие 2000 евро – до 65г. – 5 лв.; от 65г. до 70г. – 7.50 лв.; от 70г. до 75г. – 10 лв.; над 75г. – 15 лв.;
Доплащане за настаняване в единична стая – 100 лв.;
Посещения по желание;
Входни такси на посещаваните обекти.