Липолазер, кавитация и RF на зона по избор (1 процедура)

44.70лв. 100.00лв.
Липолазер, кавитация и RF на зона по избор (1 процедура)
Липолазер, кавитация и RF на зона по избор (1 процедура)
Липолазер, кавитация и RF на зона по избор (1 процедура)
44.70лв. 100.00лв.

Офертата е за липолазер, кавитация и RF на зона по избор (1 процедура):

Корем и паласки;
Вътрешна и външна част на бедра;
Ръце и двойна брадичка;
Седалище и бричове;
Колене и прасци.

За процедурата:

Липолазерът работи със студен лазер с дължина на вълната 650nM, не излъчва топлина и по никакъв начин не уврежда тъканите. За две седмици може да премахнете излишните сантиметри от обиколките на тялото си напълно безболезнено. За разлика от струващите хиляди евро оперативни липосукции, при този метод няма постоперативен период, няма травмиране на третираните участъци, няма разрези и шевове и не е необходимо да се носи ластично бельо със седмици.
Технологията липолазер използва ниски нива на лазерна енергия – „студен“ лазер, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол. Вследствие на този процес молекулите преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма. Всяка част от тялото с подкожни мастни отлагания може да бъде третирана.
Най-добри резултати се получават при съчетаването на процедурите с физически натоварвания. Задължително условие е приемането на поне 2л вода дневно. Процедурата спомага за нормализиране на метаболизма, което води до бързо изхвърляне на мастните киселини от тялото.
Технологията липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната и кръвоносната системи. Резултатите са видими още след първата процедура, като от една процедура може да свалите 2 – 4см от обиколките.
Чудесни резултати се постигат в комбинация с кавитация и RF.

Етикети: