Лазерна пломба – без болка, упойка, вибрация и допир за 65 лв. от Дентална практика „Св. Георги Софийски най-нови“

65.00лв. 120.00лв.
Лазерна пломба – без болка, упойка, вибрация и допир за 65 лв. от Дентална практика „Св. Георги Софийски най-нови“
Лазерна пломба – без болка, упойка, вибрация и допир за 65 лв. от Дентална практика „Св. Георги Софийски най-нови“
Лазерна пломба – без болка, упойка, вибрация и допир за 65 лв. от Дентална практика „Св. Георги Софийски най-нови“
65.00лв. 120.00лв.

Защо да изберем лазерната стоматология с Waterlase BioLase?

 • Изключително подходящ за деца,бременни ,кърмачки,хора алергични към упойки,хора нетолериращи болка и игли.
 • Значително редуцира бактериите
 • Повече комфорт за пациентите – Waterlase BioLase използва лазерна енергия и фин воден спрей и покрива широк кръг от дентални изисквания – без загряване, без вибрация и без допир на машината до тъканите. При много от процедурите е възможно да се използва малко упойка,а понякога и изобщо без упойка.
 • Много удобно – При употребата на Waterlase BioLase процедурите отнемат значително по-малко време, поради това че не е нужно да се поставя инжекция с анестезия .
 • По-прецизно – С Waterlase BioLase кариесите се премахват далеч по-прецизно, отколкото с използването на стоматологична машинка. Това запазва повече здрави зъбни тъкани и се съхранява здравината на зъба, което понякога спестява изработката на корони и мостове.
 • Подобрява поставянето на пломбата – Обработените с лазер кариеси имат по-здрава и дълготрайна връзка с пломбата, което гарантира дългосрочността.
 • Намалява кървенето и отока на тъканите – Благодарение на нежното и атравматично изрязване и кръвоспиращите възможности на лазера могат да се извършат различни манипулации на венците с малко или никакво кървене и без посттравматичен оток.
 • Безопасен ли е Waterlase BioLase – Waterlase BioLase е една от най-напредналите дентални лазерни технологии в наши дни.Той е изработен по технология на BioLase – лидер в денталните лазери, които се използват за лечението на милиони пациенти.
 • Waterlase BioLase лазерите създават специална високо концентрирана нискочестотна енергия и я провеждат през оптично влакно до ръкохватката. Чрез ръкохватката насочваме лазерната енергия прецизно към областите, които трябва да бъдат третирани. Waterlase BioLase комбинира лазерната енергия със слаб воден спрей. Лазерната стоматология е създадена специално за третиране на кариеси и увредени зъби, лечение на венци и други меки тъкани в устата по най-безопасния и комфортен начин за пациента.

Как работи Waterlase BioLase?
Waterlase BioLase комбинира лазерна енергия и фин воден спрей в патентованата технология, наречена Hydrophotonics, за да осигури широк кръг от дентални процедури върху зъбите, венците и костта по най-комфотрния и безболезнен начин.
Какво може да прави Waterlase BioLase 
С Waterlase BioLase можем да обработваме всички видове кариес, ецване на твърдите тъкани, емайлопластика,подготовка на фисурите за силанизация и други,като разликата между лазера и обикновените диамантени пилители е забележима на момента на обработката.
Можем да използваме денталните лазери, за да третираме венците или други меки тъкани в устата, за да:

 • подобрим усмивката на пациента: можем да контурираме или да оформяме венците на пациента с Waterlase BioLase, за да подобрим вида на усмивката им – безопасно да отстраним излишъка от венечна тъкан, която може дабъде причина за венечна усмивка или да кара предните зъби да изглеждат различни по форма и размер.
 • Отстраняване на венечния растеж: можем да използваме Waterlase BioLase за да премахнем разрастнали или излишни тъкани в устата на пациента, включително венечна тъкан над непробили зъби, свободни висящи краища на папилите, както и фиброматозни разраствания.
 • Изрязване на френулуми и вестибулуми и предотвратяване на рецесии (отдръпване) на венците: връзката, която ограничава подвижността на езика и с това предизвиква отдръпване на венците на пациента също може да бъде отстранено сWaterlase BioLase без кървене и без болка.
 • Третиране на периодонтални заболявания
 • Денталните лазери могат да се използват за премахване на плака, замърсявания и инфекции в областта на венечните джобове, причиняващи кървене на венците, отдръпването им и дори загуба на зъби.Waterlase BioLase са показани при редуцирането на бактериите и дори стимулирането на обратното разрастване на загубени зъбни тъкани.
 • Третиране и облекчаване на болката от херпеси и мехури:
 • Waterlase BioLase моментално облекчава болезнените мехури и херпеси, а също и за множество други процедури.

При лечение и манипулации не се използват токсични материали /като Арсен, койюто е забранен в Евпоейския съюз/. Използват се само хипоалергенни, биологично поносими материали.

Д-р Павлов и д-р Тодорова са дентални лекари решили да се отдадат на своите пациенти на родна земя след близо 10 години работа във Великобритания. Членуват в Британската съсловна организация на денталните лекари. Притежават множество следдипломни квалификации, както от страната, така и от чужбина.

Д-р Тодорова е и автор на образователна детска книжка – Книжка за зъбките. Практиката работи с първокласни материали на световни лидери. Разполагат с най – съвременна техника. 

Комплименти от Дентална практика "Св.Георги Софийски най-нови": "Високо ценим факта, че избрахте нас и бихме искали да поднесем комплиментите си към Вас с 20% отстъпка от всички наши процедури."   

 
 • Ваучерът е на стойност: 15 лв., на място се заплащат 50 лв. 
 • Ваучерът е за: Лазерна пломба
 • Необходимо е предварително запазване на час.
 • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер на място.

Дентална практика „Св. Георги Софийски – най-нови“

гр. София, Ул. Три уши 6А Тел. за запазване на часове: 08 77 40 00 46 Работно време: понеделник до петък от 10 ч. до 18 ч.

dr_zlatinatodorova@abv.bg

Етикети: