Криолиполиза – неинвазивна липосукция на зона по избор)

75.00лв. 150.00лв.
Криолиполиза – неинвазивна липосукция на зона по избор)
Криолиполиза – неинвазивна липосукция на зона по избор)
Криолиполиза – неинвазивна липосукция на зона по избор)
75.00лв. 150.00лв.

Сбогувайте се с нежеланите сантиметри като замразите мазнините с новия ни апарат алтернатива на липосукцията – Криолиполиза! Криолиполиза –  неинвазивна липосукция за трайно премхване на мазнините и повторното им натрупване!
Офертата е за:

Процедура на 1 зона по избор:

ръце – вътрешна или външна част
гръб
гърди
корем
паласки
брич
седалище
бедра – вътрешна, външна,предна или задна част
прасци

За процедурата

Криолиполизата е нежен неинванзивен метод, алтернативен на липосукцията за отстраняване на подкожни мазнини чрез охлаждане – без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани. Чрез този метод се постига красиво изваяна фигура. Това е различен нов начин за намаляване на мазнините в определени области на тялото, при който няма игли, аналгетици, анестезии и поразявания на структурата на кожата. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след „замразяването“ и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води и до козметично намаляване на мастните натрупвания. Охлаждането се извършва с предварително определени време и енергия на охлаждане, така че мастните клетки да бъдат повредени. Усещането е за лек поносим вакуум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се премахват чрез нормалните метаболитни процеси в организма.
Криолиполизата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема в подкожната мазнина и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна, така и следтерапевтична подготовка. 
Процедурата включва използване на апликатор, който охлажда мастните клетки в третираната област от тялото. Третираните мастните клетки се отстраняват с естествените метаболитни процеси в тялото, подобно на начина, по който се елиминрат мазнините от приетата храна. Препоръчителният брой процедури е 3, като периодът между 2 трябва да бъде 20- 40 дена.
Резултатите от процедурата обикновено са видими 1-3 месеца след лечението и продължават да се подобряват до 6 месеца. При по-пълни клиенти се наблюдава видим ефект и разлика до 2-3 см още след първата процедура.
Поради своята неинвазивна същност, криолиполизата крие значително по-малко рискове в сравнение с другите методи за намаляване на мазнините. Криолиполизата е безопасна процедура, но след нейното провеждане са възможни странични ефекти, като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона, но те се считат за нормални и обикновено изчезват в рамките на няколко дни след лечението.
Според последните тенденции е препоръчително след криолиполизата да се прилага методът кавиатация. Така се ускоряват метаболитни процеси и охладените и увредени мастни клетки се изхвърлят по-бързо от организма, а също и ефектът от двете процедури се засилва значително.
При процедурата постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса, се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка, също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва. Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.
Резултатите от процедурата криолиполиза са видими след 2-3 седмици от лечението и продължават да се подобряват до 6 месеца след това. През този период биохимията на клетките се променя и след 2-3 седмици организмът започва бавно да ги изхвърля, тъй като ги разпознава като чужди.Може да се третират до 2 зони за един ден. Нова зона може да се обработва след 2 седмици. Всяка зона може да се повтори отново не по-рано от 30 – 45 дни и да се третира максимум 3 пъти. Броят на сеансите е индивидуален за всеки клиент.
Противопоказания: бременност, сърдечни заболявания, съдови заболявания, наличие на пейсмейкър, тромбоза или тромбофлебит, прием на противосъсирващи препарати, след  трансплантация, наличие на големи метални протези, диабет, епилепсия.
Отлични резултати се постигат при комбинация с кавитация, липолазер и RF.

Етикети: