Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!

1700.00лв. 2000.00лв.
Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
1700.00лв. 2000.00лв.

ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

Външното ухо на човека служи не само да насочва звуковите вълни и да формира слухът, но и представлява важна част от впечатлението, което правим на околните. То е една от най-запомнящите се човешки черти.

При повечето хора ухото отстои на не повече от 2см от прилежащата част на главата и сключва ъгъл с нея до 25 градуса. Това са усреднени стойности като трябва да имаме предвид, че формата на ухото има доста индивидуални и расови особености. Когато се надхвърлят посочените по-горе стойности и са нарушени пропорциите между големината и разположението му спрямо главата, както и между отделните му части , възниква т.нар. „щръкнало ухо”. То е най – честата причина за естетическото усещане за некрасив външен вид на тази част от тялото. Възможни са и редица други нарушения на външния вид на ухото, които са по-редки.

Щръкналото ухо лесно може да се коригира по оперативен път, а сега и с отстъпка, САМО за 1700 лв., от МБАЛ Скин Системс.

 • Ваучерът включва:
  – Корекция на уши;
  – Консултация;
  – Операция;
  – Упойка;
  – Всички консумативи, необходими за извършването на операцията 
  – Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период;
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия: 

 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян
 • Денят за операции и консултации ще се съобразява с графика на болницата.
 • Консултациите се провеждат в Медицински център Скин Системс на бул. "Джеймс Баучер" 95-97, вх. 2, партерен етаж, а самата операция –  в Болница за пластична и естетична хирургия "Skin Systems Castle" – с. Доганово, общ. Елин Пелин, ул. "Първа" 32.

Според различните автори най – ранния срок за намеса е от 4 до 6 годишна възраст. За деца под 10 годишна възраст се прилага обща анестезия, докато за по – големи местната анестезия е достатъчна. Хрущялът на ухото е елстичен и затова трайната корекция на ъглите и пропорциите изисква намеса върху него. Различните оперативни техники използват достъп по задната или външната повърхност на ухото. След въздействие върху самият хрущял(надрязване,изпилване,отстраняване на част от него,огъване) се коригират нарушените пропорции и съотношения, налагат се шевове и специфична превръзка. След сваляне на конците превръзката се заменя от спортна лента, която минава през челото и горната част на ухото. Тя задържа желаната форма и не се натрапва във външния вид. Носи се от 1 до 2 месеца и е задължителна нощем по време на сън.
След екзактно извършената операция няма видими белези, спокойно могат да се носят очила и пациентът може да има нормални социални контакти.
Навременната и компетентно извършена оперативна намеса възвръща красивия вид на ухото и при други естетични нарушения.
Така подобреният външен вид спомага за по –добро самочувствие и по – лесно общуване с околните 

Повече за МБАЛ Скин Системс
Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и др.; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

Още предложения с отстъпки за пластична хирургия в МБАЛ Скин Системс

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

 

 • Ваучерът е на стойност: 200 лв, на място се доплащат 1500 лв за Корекция на 2 уши;
 • Ваучерът е на стойност: 150лв, на място се доплащат 800 лв за Корекция на 1 ухо;
 • ​След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.
 • Ваучерът включва:
  – Корекция на уши;
  – Консултация;
  – Операция;
  – Упойка;
  – Всички консумативи, необходими за извършването на операцията 
  – Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период;
 • В цената не са включени:
  – ПКК
  – Кръвна група
  – Консултация с кардиолог
  – Консултация с анестезиолог

  – Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе  консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации в момента се извършват по график. Операциите временно са спрени по заповед на министъра на здравеопазването. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да следите актуалната информация относно действащите в момента противоепидемични мерки и съответно тяхното отпадане. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882916556

 

Скин Системс МБАЛ

Адрес: Медико-козметичен център София, бул. Джеймс Баучер 95-97 Адрес: Болница с. Доганово, община Елин Пелин, ул. Първа 32 Адрес: Медицински център град Елин Пелин, ул. Витоша 4 За повече информация: Тел. + 359 882 916 556

skinsystems@mail.bg

Етикети: