Компютърна томография (КТ)/Скенер на цяло тяло с поставяне на абокат и контраст от УМБАЛ Света Марина гр. Плевен!

252.00лв. 280.00лв.
Компютърна томография (КТ)/Скенер на цяло тяло с поставяне на абокат и контраст от УМБАЛ Света Марина гр. Плевен!
Компютърна томография (КТ)/Скенер на цяло тяло с поставяне на абокат и контраст от УМБАЛ Света Марина гр. Плевен!
Компютърна томография (КТ)/Скенер на цяло тяло с поставяне на абокат и контраст от УМБАЛ Света Марина гр. Плевен!
252.00лв. 280.00лв.

Почти няма област от медицината, в която информацията от компютърната томография да не е широко използвана в диагностичния процес.

Скенер може да се прави на всяка една част от тялото. Чрез КТ се виждат структурни промени в органите, деформации, обем заемащи процеси като тумори и кисти, натрупване на абнормна течност в кухини и т.н.

Скенерът се използва при диагностициране на травми, тумори,кисти и други обем заемащи формации, инфекции, дегенеративни заболявания на опорно-двигателната система, и други. Болницата разполага с  CT – 128-срезов компютърен томограф (СКЕНЕР), последна разработка на Siemens, първият по рода си в България. Апаратът е оборудван с иновативната техника за реконструкция SAFIRE, позволяваща с до 60% намаляване на дозата на облъчване на пациента без да се прави компромис с качеството на образа. Технологията IVR позволява да се визуализират и най-малките диагностични детайли, а специалният софтуер за изследвания в онкологията подпомага лекарите при откриване на тумори и при проследяване на развитието на болестта.

Болницата разполага с CT-128-срезов компютърен томограф (СКЕНЕР), последна разработка на Siemens, първият по рода си в България. Апаратът е оборудван с иновативната техника за реконструкция SAFIRE, позволяваща с до 60% намаляване на дозата на облъчване на пациента без да се прави компромис с качеството на образа. Технологията IVR позволява да се визуализират и най-малките диагностични детайли, а специалният софтуер за изследвания в онкологията подпомага лекарите при откриване на тумори и при проследяване на развитието на болестта.

УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен е уникална и единствена по рода си високотехнологична, „умна“ болница, съсредоточаваща на едно място последните авангардни технологии в медицината, висококвалифициран екип
от лекари и здравни специалисти с интегрирана информационна система за контрол на качеството и лечението на пациента. От 2017 г. „Света Марина“ – Плевен придобива статут на Университетска болница, което я превръща в
привлекателна клинична база за обучение на студенти, докторанти и специализанти от Медицински университет – Плевен, както и за развитие на научноизследователска и развойна дейност.

УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен разполага с висококвалифициран екип от лекари, които са утвърдени специалисти в областта на гинекологията, онкологията, роботизираната хирургия, кардиологията, урологията и гастроентерологията. Повечето от тях са членове на европейски и световни професионални организации, автори са на статии в чуждестранни реномирани научни списания, както и са горди носители на множество награди и отличия.

  • Ваучерът е на стойност 50 лв. На място се заплащат останалите 202 лв. 
  • Ваучерът е за: Скенер на цяло тяло с поставяне на абокат и контраст
  • ​Задължително изследването трябва да бъде назначено от лекар. Ако липсва такова, трябва да преминете преглед при специалист от УМБАЛ Света Марина гр. Плевен.
  • При съмнение за алергия, е необходима консултация с алерголог.
  • Изисква се предварително записване на телефон: 064/805 666 или 0700 20 006;
  • Дните в които могат да се използват ваучерите са делнични дни от 08:00 часа до 18:00;
  • Трябва да бъде предоставен разпечатан ваучер на място. 

Света Марина УМБАЛ гр. Плевен

Плевен, 5800 ул. Българска авиация Тел: 0700 20 006; 064 805 666; 064 81 81 Работно време: Понеделни-петък: 08-00 – 19:00

mc@svmarina.com

Етикети: