Кавитация + RF за топене на мазнини и стягане на кожата (зона корем)

60.00лв. 160.00лв.
Кавитация + RF за топене на мазнини и стягане на кожата (зона корем)
Кавитация + RF за топене на мазнини и стягане на кожата (зона корем)
Кавитация + RF за топене на мазнини и стягане на кожата (зона корем)
60.00лв. 160.00лв.

Офертата е за:

Кавитация + RF за топене на мазнини и стягане на кожата (зона корем).

Манипулациите се извършват от Дерматолог, с опит в Естетичната дерматология! 
За процедурата

В последно време радиочестотният лифтинг се наложи сред естетичните процедури, поради своята ефикастност и бързи резултати. Прилага се в процедурите за стягане (лифтинг) на кожата по цялото тяло; подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето; редуциране на мастните натрупвания.
Радиочестота загрява дълбоките подкожни слоеве чрез излъчване на електрически ток с висока честота (над 0,5 Mhz). Клетките в тялото възприемат електрическия ток с висока честота като източник на енергия, а не като електричество. В трите слоя на кожата – епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянато е различно в зависимост съпротивлението, което указват на радиочестотния поток. На повърхността на кожата температурата достига 40о С, в дермата и хиподермата – достига и надминава 60о С. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от дермата. Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма.
Ефектът от радиочестотния лифтинг е:

стяга и подмладява кожата
редуцира мастните натрупвания
скулптурира тялото и отстранява целулита

Процедурите са приятни и неболезнени. Ефектът се усеща още след първата процедура – прибиране и стягане. Броят на процедурите е от 6 до 10. Поддържащи процедури след постигане на желания резултат се провеждат на всеки 4-6 седмици. Продължителността на процедурите са от 10 до 30 минути и зависят от площта, която искаме да третираме. Използва се контактен гел, охлаждащ гел или моделиращ гел за тяло.

Етикети: