Изящен подарък за всяка дама – гривна от океански перли

16.00лв. 21.00лв.
Изящен подарък за всяка дама – гривна от океански перли
Изящен подарък за всяка дама – гривна от океански перли
Изящен подарък за всяка дама – гривна от океански перли
16.00лв. 21.00лв.

Луксът не винаги е непоносимо скъп – той е качество на живот, което с нас лесно може да си позволите! Направете подарък на себе си или на близък за Вас човек! Подарете уникална ръчно изработена гривна, колие или обеци с черни или бели естествени океански перли.
Офертата е за гривна от океански перли:

Ръчна изработка;
Материал – естествени океански перли.
Цвят – бели или черни. Моля, след заплащане на ваучера в бележките към заявката за доставка (от моите доставки) запишете цвят, който желаете да получите.

Сведенията за използване на перлите като украшения, символ на красотата и чистотата, се съдържат в най-ранните документи на човечеството, като Корана, Библията и Талмуда. Перлата е натурална скъпоценност създадена от жив организъм. Тя е едно от чудесата на природата. Допреди сто и петдесет години произходът им е бил неизвестен на човечеството. Може би затова съществуват толкова много легенди за тяхната поява на планетата. Най-много от тях са свързани със сълзите както на боговете, така и на принцесите. Древните гърци вярвали, че това са вкаменени капки вода, падащи в морето от косата на Афродита – богинята на красотата и любовта. Японците ги смятали за сълзите на Ама – богинята на морето, тъгуваща по своята дъщеря, прекрасната принцеса Кацука, отвлечена от зъл дух. За индийците перлите били капки дъжд, попаднали в мидени черупки и застинали там. По време на Средновековието смятали, че перлите се образуват от падналите в морето мълнии.
Астролозите смятат, че перлите носят на притежателя си късмет, дълъг живот, щастие и здраве. Ние вярваме, че те ще донесат всичко това и на Вас!

Как да поръчате? 

Купете ваучер;
Заявките за доставка се правят през системата за контрол на доставките на ПромоГрад.
Прочетете помощната информация за системата за контрол на доставките на ПромоГрад.

Етикети: