Иглена мезотерапия

80.00лв. 120.00лв.
Иглена мезотерапия
Иглена мезотерапия
Иглена мезотерапия
80.00лв. 120.00лв.

Офертата е за:

Иглена мезотерапия.
При използване на хиалуронова киселина:

с висока концентрация се правят 3–4 процедури през 3 – 4 седмици. За поддържаща терапия – 1 процедура на 2 месеца.
с ниска концентрация се правят 5–8 процедури на 10–12 дни. За поддържаща терапия – 1 процедура на 2 месеца.

Процедурите се извършват от лекар (д-р Тошева), преминал обучение за посавяне на дермални филъри и мезоерапия в Pearl skin Варна и PERSONA healh and beauty София.

За процедурата
Иглената мезотерапия се прилага превантивно срещу отпускане на млада и зряла кожа, суха и дехидратирана кожа, мазна и с широки пори кожа, кожа на страстни пушачи, повдигане на двойна брадичка, заглаждане на бръчки около очите пачи  крак и бръчки над горната устна баркод – като алтернатива на ботокс, третиране на белези от акне.Попълването на бръчките или хидратирането на кожата се осъществява с убождания, отстоящи на 1.5 до 2 см за нормална кожа, а при дехидратирана и старееща кожа, разстоянието се намалява до 0.5–0.7 см.

Хиалуронов гел В кожата той набъбва, като поема вода от тялото и така подобрява нейния тургор. Когато правим мезотерапия на много алергичен пациент, процедурата винаги е с чиста хиалуронова киселина, защото коктейлът от витамини може да даде алергия и невероятните резултати от мезотерапията да се компрометират.
Витамини Подобряват храненето на кожата, засилват нейната обмяна и действат антиоксидантно.
Органичен силиций. Структурен елемент на съединителната тъкан. Вкаран в кожата, органичният силиций стимулира фибробластите, което води до увеличена биосинтеза на колагенови и еластични влакна и заздравяване на съединителната тъкан.
Диметиламиноетанол (ДМАЕ) Действа като стабилизатор и антиоксидант на клетъчната мембрана, като я предпазва от органичен стрес. Увеличава мускулния тонус, възвръща здравината и еластичността на тъканите и по този начин противодейства на отпускането на кожата. Неутрализира свободните радикали.Колаген. Възстановява разрушените колагенови влакна, придава контур и стегнатост на кожата.
Олигоелементи много важни за правилното функциониране на всички клетки и протичащите в тях биологични процеси. Те са мощни антиоксиданти и засилват имунитета на организма, като цинкът има двоен антиоксидантенефект и заема важно място в борбата срещу оксидативния стрес.

При използване на хиалуронова киселина с висока концентрация се правят 3–4 процедури през 3–4 седмици. За поддържаща терапия – 1 процедура на 2 месеца.При използване на хиалуронова киселина с ниска концентрация се правят 5–8 процедури на 10–12 дни. За поддържаща терапия – 1 процедура на 2 месеца.

Етикети: