Здравословно чист дом бързо и лесно! Вземете цялостно почистване с Rainbow за площи до 120 кв.м от Професионално почистване ЕТ Славия!

58.90 180.00
Здравословно чист дом бързо и лесно! Вземете цялостно почистване с Rainbow за площи до 120 кв.м от Професионално почистване ЕТ Славия!
Здравословно чист дом бързо и лесно! Вземете цялостно почистване с Rainbow за площи до 120 кв.м от Професионално почистване ЕТ Славия!
Здравословно чист дом бързо и лесно! Вземете цялостно почистване с Rainbow за площи до 120 кв.м от Професионално почистване ЕТ Славия!
58.90 180.00

Предоставено от Професионално почистване ЕТ Славия: 
ЕТ Славия работи с най-добрия уред на пазара – Rainbow – лидер в областта на чистотата и здравето; единствената почистваща система, която е получила сертификат за уникалност за способността си да премахва прахта и замърсяванията и сертификат за 100% пречистване на въздуха. Rainbow е най-ефективният начин да изчистите меката мебел, матраците и килимите от така вредните микроби и прахови кърлежи – АКАРИ! Домашният прах и акарите са основният причинител  и дразнител на асмата, алергиите и белодробните заболявания, от които страдат малки и големи по цял свят. Домашните акари представляват микроскопични паякообразни кърлежи. Итересното е, че колкото и добре да е почистен домът Ви, тези малки вредители продължават да живеят в матраците, килимите, мебелите. ЕТО ЗАЩО ВАШЕТО РЕШЕНИЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНАТА СИСТЕМА RАINBOW.
Професионално почистване ЕТ Славия работи с едни от най-добрите уреди и препарати за професионално почистване, като залага на доказания лидер на пазара в областта на чистотата и здравето – Rainbow. Toва е единствената почистваща система, която е получила сертификат за уникалност за способността си да премахва прахта и замърсяванията и сертификат за 100% пречистване на въздуха. Ето защо, работейки с Rainbow, фирмата се грижи не само за чистотата на Вашия дом или офис, а и за Вашето здраве.
Повече информация за Професионално почистване ЕТ Славия можете да откриете на адрес: http://www.pochistvane-sofia.org/.
ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Срещу един ваучер предплащате за:
Цялостно почистване на дома с Rainbow – площ до 100 или 120 кв. м., според избрания ваучер
Машинно почистване на твърди и меки подови настилки (прахосмучене)
Измиване и полиране на подови настилки (със специализиран препарат)
Двустранно измиване на прозорци и дограми; За двойна дървена дограма се почистват само стъклата (без разтваряне на дограмата)
Почистване, дезинфекция и ароматизиране на санитарните помещения (тоалетни, мивки, вани, душ-кабини); (важи за една баня и тоалетна, за две или три се заплаща допълнително )
Външно почистване и обезмасляване на кухненски плотове, плочки и шкафове
Обезпрашаване на мебели – маси, бюра, рафтове, первази
Миене и полиране на стъклени витрини (външно)
Почистване на паяжини, контакти, ключове, осветителни тела
Почистване на остъклени тераси и балкони – само за пода и достъпните места. За прозорци и дограми се заплаща допълнително
Изхвърляне на отпадъци
Останалата сума доплащате директно на обекта за почистване на служителите на фирмата

ДОПЛАЩАНИЯ:
Преместване на мебели, вещи и оборудване – след като служителите пристигнат на адреса, както е разчистен апартаментът, така се почиства без повече премествания от страна на клиента по време на работата
Почистване на щори и пердета, ако желаете тази услуга, се заплаща допълнително
При липса на асансьор до етажа, се доплаща на място към почистващата фирма по 2 лв. на етаж (качване и слизане)
За апартамент с домашен любимец се доплаща допълнително, на място след преценка на служителите на фирмата
За площи над 100 кв.м е необходимо да се свържете с фирмата за уточняване сумата за доплащане. Ваучерът не важи за жилища след ремонт, при силна замърсеност, отлагания, наслоявания, котлен камък, мухъл и други. За почистване в такива случаи свържете се с професионално почистване ЕТ Славия, за да проверите колко ваучера трябва да закупите
Рекламации се приемат само и единствено на място след почистването от екипа
Ако има домашен любимец се доплаща от 20 до 50лв., в зависимост от замърсяването
След табелата за край на София – 1лв. на километър за отиване и връщане

Етикети: