Детски рожден ден за до 20 деца, с игри в Escape стая и зала за почерпка плюс снимки от Emergency Escape

145.00 250.00
Детски рожден ден за до 20 деца, с игри в Escape стая и зала за почерпка плюс снимки от Emergency Escape
Детски рожден ден за до 20 деца, с игри в Escape стая и зала за почерпка плюс снимки от Emergency Escape
Детски рожден ден за до 20 деца, с игри в Escape стая и зала за почерпка плюс снимки от Emergency Escape
145.00 250.00

Каним всички малчугани да отпразнуваме заедно следващия им рожден ден във вълнуващите ни стаи „Наследство на масоните“ и „Историята на играчките“. Защото в Emergency Escape сме толкова забавни, колкото и ти! Интересни загадки, различни преживявания и ние, вашите приятели от Emergency Escape! Тези дни празнуваме всичко, което ни прави уникални и за което си заслужава да продължаваме напред заедно с вас!
Осигурено от Emergency Escape
Ние сме първите за България, които предложиха празнуване на детски рожден ден в ескейп стая през 2015 година. Стартирахме плахо, но категорично с ескейп стаите „Направление неивестно“ и „Пощенска станция“. Постигнахме целта си през изминалите години – широко усмихнати малчугани с незабравими спомени. Именно точно за тези наши, малки приятели помислихме отново, като създадохме Emergency Escape Bday в двете ни стаи „Наследство на масоните“ и „Историята на играчките“.
Днес, с натрупан опит като организатори на ескейп рождени дни и с помощта на Вашата обратна връзка, продължаване напред с нови забавления за Вас!
Emergency Escape е за всеки, който обича логическите игри, разгадаването на загадки, разплитането на мистерии, решаването на главоблъсканици, подреждането на пъзели, свързването на липсващи елементи.
Emergency Escape е за всеки, който иска да усети тръпката, да изпробва своя нюх, да се довери на интуицията си и на съотборници, да провери на живо детективските си умения, дасбъдне мечтата си да бъде персонаж-следовател.
Emergency Escape е колективно преживяване и различен начин за сплотяване на екип, подобряване на комуникативността в отделите, и в компанията като цяло.
Emergency Escape игрите са за деца и възрастни, колеги и приятели, семейни и ергени, и могат да послужат като подарък за специални поводи и не до там специални, рожден ден, личен празник, семейна разтуха, тиймбилдинг, или просто ей така.
****
ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Детски рожден ден за отбори до 7, 8-14 или 16-20 деца, според избрания пакет;
Офертата важи за деца от 10 до 16 г.;
Тематична електронна покана, персонализирана с името на рожденика;
Ескейп играта включва – адаптирани за възрастта на децата логически пъзели, загадки;
Липсват страшни елементи, без игри на тъмно;
Стая за почерпка на децата, която е празнично украсена и музикално озвучена (стаята за почерпка се ползва само от деца);
Разрешено е внасяне на храна, напитки, лакомства и торта (без заплащане за внасянето им);
Служител на Emergency Escape, който се грижи за поднасянето на тортата и др. храни/ напитки и анимира (забавлява) децата в стаята за почерпа;
Снимки от емоциите при поднасяне на тортатa (10-24 броя във формат JPG);
При варианта за 16 – 20 деца отборите играят последователно и през цялото време се ползва стаята за почерпка.

Етикети: