Гинекологичен пакет по избор с ехография, колпоскопия и др. в АГ Болница „София“

30.00лв. 40.00лв.
Гинекологичен пакет по избор с ехография, колпоскопия и др. в АГ Болница „София“
Гинекологичен пакет по избор с ехография, колпоскопия и др. в АГ Болница „София“
Гинекологичен пакет по избор с ехография, колпоскопия и др. в АГ Болница „София“
30.00лв. 40.00лв.

Cпeциaлизиpaнa бoлницa зa aĸтивнo лeчeниe пo aĸyшepcтвo, гинeĸoлoгия и peпpoдyĸтивнa мeдицинa „Coфия" e cъздaдeнa, зa дa пpeдлoжи нaй-виcoĸo нивo нa пpoфecиoнaлизъм  пpи диaгнocтиĸa и лeчeниe нa гинекологични заболявания. 

Гинекологичният профилактичен преглед е важна част от здравната профилактика при жената. Препоръчва се поне веднъж в годината всяка жена над 21 години да си направи такъв преглед.

Ехографията е неинвазивно широкоизползвано изследване в медицината. Дава възможност за диагностика на много заболявания и физиологични състояния. Ехографът е незаменим помощник в съвременното акушерство и гинекология.

Колпоскопията е специализирано неинвазивно гинекологично изследване при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти). Оптичното увеличение, което се прилага разкрива структури недостъпни както за „невъоръженото” око, така и за микроскопското изследване. Така колпоскопията стои на границата между макроскопското и микроскопското изследване. 

Поставяне на спирала – един от най-ефективните методи за предпазване от нежелана бременност, без приемане на хормонални таблетки, е поставянето на спирала! За много жени това е предпочитан и по-изгоден метод за предпазване.

Хидротубация ( Ехографски преглед за проходимост на маточните тръби) – процедура, показваща много добро изображение на маточната кухина. При хидротубацията под ултразвуков контрол в маточната кухина се вкарва стерилен физиологичен разтвор, като се проверява проходимостта на маточните тръби.
Хидротубацията се извършва  между 6 и 11 ден на месечния цикъл. За процедурата е нужно да се представи предварително направена Пълна кръвна картина с утайка. 

Фоликулометрия – преглед с ехограф, който се прави в първите чисти дни след менструацията. Целта е да се види дали има доминантен фоликул, както и да се проследи неговото нарастване.

  • Ваучерът е на стойност 13 лв, на място се заплащат 52 лв. за АГ преглед + ехография на малък таз;
  • Ваучерът е на стойност 6 лв, на място се заплащат  24 лв. за АГ преглед + Колпоскопия;
  • Ваучерът е на стойност  13 лв, на място се доплащат останалите 56 лв. за АГ преглед + Колпоскопия + Ехография на малък таз;
  • Ваучерът е на стойност 13 лв, на място се заплащат  52 лв. за АГ преглед + Поставяне на спирала и ехографски контрол на спиралата (Цената не включва самата спирала);
  • Ваучерът е на стойност 23 лв, на място се заплащат 92 лв. за Хидротубация ( Ехографски преглед за проходимост на маточните тръби)
  • Ваучерът е на стойност 8 лв, на място се заплащат 32 лв. за Фоликулометрия;
  • Необходимо е предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони;

СБАЛАГРМ „София“

гр. София, Студентски град, ул. Баку 5 Телефони: 02 439 19 29, 02 439 19 39, 02 439 19 49, 0700 185 86 Работно време: 08:00 – 17:00

info@ivf.bg

Етикети: