Виртуална колоноскопия без контраст от Аджибадем Сити Клиник Младост!

239.00лв. 310.00лв.
Виртуална колоноскопия без контраст от Аджибадем Сити Клиник Младост!
Виртуална колоноскопия без контраст от Аджибадем Сити Клиник Младост!
Виртуална колоноскопия без контраст от Аджибадем Сити Клиник Младост!
239.00лв. 310.00лв.

Защо се прави Виртуална колоноскопия с КТ(Компютърен томограф) за профилактика на рака на дебелото черво?

Основното показание на виртуална колоноскопия е изследване на дебелото черво за наличие на рак или полип/и. По препоръка на Световна Здравна Организация  всички мъже и жени над 50 г. възраст трябва да започнат скрининг за рак на дебелото черво, а тези с рискови фактори – след 40 г. възраст. Колоноскопията е част от скрининговата програма, като се препоръчва традиционната ендоскопска колоноскопия да се провежда веднъж на 10 г., а компютър – томографската колонография – на всеки 5 г.  Ранното откриване на изменения в просвета на червото повишава шанса за успешно лечение.

Как да се подготвите

Подготовката за изследването започва от предния ден. Трите хранения в деня преди процедурата – закуска, обед и вечеря трябва да са под формата на бистра течност – бульон, лек чай, прецеден плодов или зеленчуков сок. Следобеда се взима лаксатив/слабително,  поради което е необходимо да съобразите личните си ангажименти с този факт. Също предния ден започвате прием на йодни или бариеви субстанции с цел по-добро контрастиране и изобразяване на червото. Вашият лекар ще Ви даде насоки по отношение на вида и дозата на веществото.  Изследването се извършва само след получаване на информираното Ви съгласие.

 Аджибадем Сити Клиник Младост в София е модерно болнично заведение за комплексно и високотехнологично лечение на ракови заболявания. Лечебното заведение е част от здравната верига на Аджибадем –  една от най-големите медицински структури в Турция и региона. Глобално веригата принадлежи към базираното в Малайзия публично дружество IHH Healthcare Berhad – световен лидер в предоставянето на висококачествени здравни услуги.

Аджибадем Сити Клиник Младост приема първите си пациенти в края на 2015 г. и е разположен на 8 етажа.Оборудван е с 3 апарата за лъчелечение от най-висок клас, един от които е за брахитерапия. Центърът развива пълния обем високотехнологична образна диагностика – 1,5 Тесла магнитен резонанс, 128-срезов компютърен томограф, както и нуклеарна медицина, включваща други два свръхмодерни хибридни апарата за диагностика на онкологични заболявания – SPECT/CT и PET/CT. Внедрена е и първата за България дигитална 3-измерна мамография с томосинтез, която се превръща в “златен стандарт” в света за диагностика на заболяванията на млечната жлеза. Аджибадем Сити Клиник Младост е сертифициран по международния стандарт за качество и безопасност при предоставянето на медицински услуги – JCI (Joint Commission International).

  • Ваучерът е на стойност 40 лв. На място се заплащат 199 лв.
  • Ваучерът е за: Виртуална колоноскопия от Аджибадем Сити Клиник Младост!!
  • След закупуването на ваучер е необходимо запазване на час на посочените телефони и инструкции за подготовка!
  • Необходимо е предоставянето на разпечатан ваучер на място!

Аджибадем Сити Клиник Младост

Гр. София Бул. Цариградско шосе 66А Тел. за запазване на час: От страната 0700 13 127 От чужбина 00359 894138988

onco@acibademcityclinic.bg

Етикети: