Вашата нова визия! Боядисване и сешоар в Студио GAIA

65.00 100.00
Вашата нова визия! Боядисване и сешоар в Студио GAIA
Вашата нова визия! Боядисване и сешоар в Студио GAIA
Вашата нова визия! Боядисване и сешоар в Студио GAIA
65.00 100.00

Профисионално боядисване на коса с боя от салона. Може да избирате боя за коса от изброените: Мedavita, JOICO, Keune или Code Zero;
 
Офертата НЕ включва смяна на цвят на косата;
 
Joico е вече изпитанa марка на професионални продукти за грижа за косата с най-високо качество, които са създадени от фризьори.
MEDAVITA е съчетание от луксозна професионална козметика с натурални съставки от природата и иновациите в света на технологиите. Разбообразие от терапии: терапия за чувствителен скалп, против мазен скалп, против косопад или пърхот и още решения за всеки един проблем на косата и скалпа.

Продуктите MEDAVITA са разработени за професионална употреба и за лечение на различни проблеми на скалпа и косата, базирани на извлек чрез дестилация от различни растения. Процеса на извличане на натуралните екстракти трае 55 дни под прецизно наблюдение. 
Боята за коса Keune запазва цялостта на косъма и защитава скалпа като оставя косата здрава и блестяща благодарение на базираната на копринени протеини формула. Перманентна боя за коса със 100% покритие на бялата коса. Иновативна технология, която гарантира дълготраен и изключителен резултат.
Code Zero представя  линия от продукти за коса, в която изобретателността играе ключова роля. Всеки е уникален и има свои желания и очаквания водещи до собствен стил. Както лицето, вашата коса определя вашия външен вид и показва харектера.

* * ** * *
ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Боядисване с професионална боя Мedavita, JOICO, Keune или Code Zero;
Сешоар;
Виж повече в „Прочети още“.

ДОПЛАЩАНИЯ:
Цената НЕ включва смяна на цвят;

Етикети: